Kuncu-kuncu Cik 18

Tuesday, May 24, 2011

Giler ke tak giler???

nampak rumah nih??? bukan rumah aku..heee...pagar dia cantek...

aku tak tau ni gile ke tak giler...

A: eh, baru balik????
B: meowww..
A: nak ape??? dah makan???
B: meowwwwww...
A: belom makan agi ek??? adik pergi mane tadi??
B: meowww (sambil gesel2 kepala kat kaki A)
A: alala, nape pegi rumah pakwe ensem tuh xajak kakak...
B: mmmeowww..meoww
A: betul ker?? dia dia dah ade awek??? cantek tak?? cantk x?? pakai tudung ke x??
B: meoww meoww meowww
A: kulit kakak lagi licin ek?? thanksss adik (usap2 kepala B)
B: eowwwww
A: kakak tau kakak mmg cantek...adik tlg jadi spy kakak ek...err, kalo kakak kirim surat, agak2 smpi x kat dia???
B: meowwwwwwwwwwwwwww
A: ala, jgnlah mintak upah mahal2..ok2..kakak bagi nasi ptg neh, utk adik, ikan sekor...nak x??
B: meowww 


heh...dah xde kerje mmg camni..kui kui kui....


dah lame aku xtulis blog kan kan...duduk umah neh bukak laptop pon malas...rase malas plak nak cari keje...nak dok releks je...

lagi 1 nak citer, 3 org invite aku gi kenduri kawen dorg...nuek, maddy ngan eton...nuek ngan maddy couple dr skolah...kire kekal smpi ke jinjang pelamin tuh..perghh! dua2 kawan baik sbb due2 jadi ajk koop mcm aku dlu...heee..yg si eton, kawan sek kat perak..itu lagi xsgka dah nak kawen...aku bile lagi???? tunggu....haaa

5 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

apa kata ko kawen kucing... :)

cik 18 said...

hallo..kalo boleh kat sisi agama Islam, dah lame aku buat..
hahaha

Syuk Ry said...

wow kner blajr ni cam ner gune bhase kuceng..
film review:PIRATE of THE CARIBBEAN 4

Aujinz said...

tertunggu tunggu.. tertunggu tunggu.. hahahaha...

vampire's lovex said...

hahahaha !! kemain lagi memahami.... kahkah