Kuncu-kuncu Cik 18

Saturday, April 30, 2011

24:7 nak lawan KPOP asli...boolayan arrr..

ok...lelaki sejati selalu mempersoalkan kenapa perempuan cute (harap jgn muntah!=P) seperti aku suka tengok korean movie, dengar lagu korea and so all about korea...

kalau lelaki suka bola, sanggup bangun 2-3 pagi tengok perlawanan bola, perempuan akan bising...what's so good bangun pagi tengok bola, pergi stadium panas2, kutuk org tu gelecek bola pon tak reti...itu lelaki punye pasal..minat mereka...pada aku, aku tak kesah...pada aku, agak macho kalo lelaki suka bola...(lelaki macho, sile vote saya..teheee..heh!)

begitu juga dengan perempuan...lelaki nak perempuan baik...duduk rumah...tak pergi clubbing, jalan malam2..and it's good to hear that ur girl watching korean movie than she stuck in someone hug! believe me! mungkin anda tak suke awek anda puji, "oh, si gu jo pyun (ahh, ape2 jela name..aku xhapal!) ensem..so romantica.." but, inside ur heart, u wanna be what ur girl want...u want to be the best boy to her...u want to protect her...then,u try to be like wut the actor did to his girl...kan kan kan???

ahh, aku bukan nak cakap pasal korea vs malay..nope... but i juz want to ban this grup..24:7...ohh wut the fish are they?? camon dude...

khas utk jejaka yg bajet so korea..



ko ingat ko bagus buat group gaya korea gini??? camon la...fanatic korean movie, korean song, korean artist takkan ada yg sokong korang sebab korang bajet2 korean group gini...we know what is the meaning being pure artist..ciplak ciplak tak men arr...

even though kitorang orang melayu suka korean stuff,  kitorang takdelah nak sangat ada org melayu jadi cam korg...no la...nak tarik peminat malaysia is not like that dude! secara realitinya, kitorang yg perempuan nak orang malaysia neh lebih hebat dari luar negara..buat group yg lebih bagus, lebih bermanfaat...masuk rancangan cam imam muda tuh...lebih pandai bace alquran dari dance merepek2...lebih salute lelaki yg ada ciri kepimpinan dan bertanggungjawab to be a husband...

kitorang yg perempuan tahu ape yang boleh kitorang capai..even minat lelaki korea, kitorg tau mustahil nak dapat...so, korang tak payahlah nak jadi macam korean sgt by doing all this...useless bro..useless...muke pon xde iras2 korean, xpayahlah nak berkeinginan cenggitu...

ape yg korang buat sekarang neh just akan memalukan diri korang sendiri...people will humiliate u all...there is no purity in u...and agama pon...nothings la korg neh...


yeah, aku tegur sebab aku rase kesian...panjang lagi mase korang...do best thing and people will remember u based on ur good deed...also people dont forget u based on wut bullshit hv u done...which one u prefer?? u can choose..

sokong abang nara...(abg nara pon sedih tengok group 24:7 neh..)

### err, kuciwa tak lepas interview ke korea...haihhh

2 comments:

Aujinz said...

serius shit.. ade ker group nie??..
hahahhahaha

Syaira Kayy said...

yurpz dats rite akak 18.
hohoo kump perempuan pun ade.
nama gula-gula.

serius gedik+seksi.
ergh, tak payah nk klon korea punye band laaa.
kita cari identiti kita sendiri .

adeh ,, tak sesuai laa =.=
believe me. mmg tak sesuai sgt org melayu jadi korean . hoho .

like rancangan Imam Muda .