Kuncu-kuncu Cik 18

Sunday, October 24, 2010

entry sebelum mandi pagi...sekarang pukul 10.38 pagi ahad yer..

i dream of Mr Right
ko tengok ko tengok...anak dara baru bangun kol 10 pagi... memang tak leh dibuat menantu betul... dah la baru bangun, terus-terus on laptop buka blog...bagussssss...anak sapo nihhh??? (anak pak cik tett dan mak cik tutt-nama dirahsiakan)

orite...Cik 18 sebenarnyer nak citer pasal mimpi Cik 18..excited nih nak citer kat korang...ade sedih ade hepi...mane yang korang nak dengar dlu??? korang dengar ke korang bace??? hak hak..

ikot kronologi sudee...

ceritenya begini...dalam mimpi Cik 18 tu, ade seorang lelaki ym dengan Cik 18...pastu dia ade suruh Cik 18 add dia kat facebook...yang Cik 18 ingat, dia ade bagi name macam nih...I IQH RAHIM RAHIM..pastu Cik 18 jumpe dia ngan famly dia...dia boleh tahan laaa...mase tuh, family dia ajak pegi pulau taw... waahhhh.. terharu..tapi, tak sempat bermesra dengan dia sangat...hurmmmmm..

best sungguh dapat tidor kat pantai...selimut dengan air laut...
bangun tido, memang terus buka laptop search name tuh...tapi xde...huaaaa...baru je berputik harapan nak ade pakwe....(xnak pakwe...nak cari suami...hahaha) sekarang, sume sudah hancurrrr...

ade sape2 tak yang nak memutikkan balik harapan Cik 18??? ade tak?? ade tak??.. kalo ade, emailkan nama dan no telefon kat Cik 18 tau.. (oohhhh, gile terdesak nak ade laki! hehe)


### Cik 18 bosanla..hurm hurm...final year projek terkontang kanting nehhh

1 comment:

Wan Zulqhairi said...

saya pun bangun kul 6.30..tpi tidur blik then bagun balik kul 10 gak..huhu