Kuncu-kuncu Cik 18

Friday, October 22, 2010

malam ni mahu citer pasal beger

lepas-lepas mandi nih, tak tahulah nape perut mintak diisi...padahal dah cakap dah kat dia, "tummy, arini kite diet..kite nak kurus..." tapi die degil gak...dia siap wat sound lagi cakap nak makan burger...

ADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

tolongla perut yang dah lipat-lipat niii...jangan wat hal...taulah minyak kete tengah banyak nehh...kunci kete pon dah kat sebelah je nih...sabar sabar...

macamnihla...ape kata kite usha-usha dulu burger ape nak makan...esok baru kite pegi beli yer...


taw tak...burger ni sangat sedap...ohhh whopper...tapi kalo makan whopper nih, xsah la kalo Cik 18 tak buang tomato ngan bawang tu dulu...hehe..

 
ohhh..ini juga sungguh sedap...walaupon mase beli tak banyak cendawan macam dalam pic tuh, tapi tetap terase kesedapannya...fuhhhh....Burger King, here I come..
(mujur dah dapat status Halal..)

 
burger mc chicken ni la burger first kat mcd yang Cik 18 kenal..mase tu inilah paling mampu nak beli..murah kan?? hahah..kelakar..tapi seyes, mase tuh, inilah burger yang mudah sebab xde tomato ngan bawang..

dah berduit sket, mulela rase mc deluxe nih...hehe..pedas2 rangup... yang nih pon kategori xmembazir sebab xde tomato ngan bawang untuk dibuang...mudah bukan??

nampak sedap kan??? besarnyer dan tingginyer...ini dah cukup buat Cik 18 kenyang sampai petang..tapi sebenarnyer, baru sekali dalam hidup makan burger nih...taw tak sebab ape??? sebab Cik 18 tak makan cheese...hehehe..sebab tu tak selalu beli...

kalo masuk KFC, memang suke pilih burger zinger nih...dulu memang selalu pilih Xmeal sebab nak ade ayam ngan burger...memang tamak bukan??? tapi tengokla...sekarang dia dah letak cheese...benci taw I dah terpakse korek2 bagi buang cheese die...kadang2 cheese dah cair..memang terpakselah letak sos banyak2 bagi hilang rase cheese...


TAPI....
yang buatCik 18 mengidam malam nih hanyalah BENJO...
bukan burger-burger mahal seperti di atas,.
cukuplah benjo RM1.20 nih...
tapi, memang habit Cik 18...
kalo nak beli benjo, kene pesan kat orang yang buat tu macamni, 
"abang (kalo pak cik, panggil pakcik laaa), benjo lipat taw...tak mo telur guna acuan..terima kasihhh"

 telur masak dalam acuan nih xsedap...seyes...tak kene langsung taste Cik 18...


 macamni baru kene taste....haila..macam buruk lakk pic nih tapi I gerenti rase dia sedap gile...

okey perot....lapar lagi tak???? tak ek??? bagusss...
(ohh..sungguh tipooo..makin nak beli adelah...2 benjo lipat baru RM2.40..kan kan)

**pic burger dari website burger king, kfc dan mc d..juga dari google utk benjo..

### Cik 18 nak pegi library dlu..pastu baru singgah beli benjo...babaiiiiii..nanti dah beli, Cik 18 update benjo tu ekkk

UPDATE!!!!!

ni adelah 2 benjo yang baru dibeli...aduhhhh
lapar lapar!!


 dan ini adalah punca ke library....ohhhh...final sudah mahu dekat tapi yang dicari adelah novel2...cayelah Cik 18...pasnih soklan exam mesti tanye apekah itu cinta..sure leh jawab!



5 comments:

LadyBird said...

wah... banyaknye kolesterol..
ape kata gi beli tomato ke.. beli carot ke.. kunyah2.. :P
sedap jugak.. berkhasiat..
atau buah2an ke.. pengganti burger..

She's retarded said...

sedapnya burger! tapi saya lagi suka ayam goreng kfc, sedap hingga menjilat jari

Tomato Gurl's Life said...

sedapnya tapi on diet skang..wakakaka

Fello Ariza said...

lame x mkan burger..T_T..sob..sob

uDean said...

ske mkn burger? carik carl's jr.. mmg xtgk lg da berger mcd kfc burger king..