Kuncu-kuncu Cik 18

Wednesday, October 27, 2010

Tips untuk naikkan trafik Blog anda-ikhlas dari Cik 18

salam rabu...

pertamanya, Takziah buat rakan baik Cik 18 yang baru saja kehilangan ayahndanya yang tercinta..semoga dirinya terus tabah...

terus pada tajuk yang dikemukan..sudah lama Cik 18 perhatikan sejak lebih dua tahun dalam bidang blogging nih..ini adalah hasilnya...tips nih memang dijamin berkesan...

pastikan hangpa menyediakan entry dengan ayat-ayat penuh cool dan macho (utk lelaki) serta ayat yang cukup menggoda (bagi perempuan)..biasalah...dengan ayat yang cukup manis, lemak berkrim, pasti ramai  blogger yang tergoda dengan hangpa suma..kadang2,  hanya bermodalkan hasip taipan yang marvellous tanpa tunjuk muka pon, hangpa akan menjadi pujaan setiap blogger yang rajin blogjalan (blogwalking la tuhh)...

 
 hoh...aku memang suke gile ayat2 si zack neh..
seyes cool, macho sampai boleh kumpul ratus2 follower dalam mase sehari..

tunjukkan kehenseman dan kecantikan hangpa..jika hangpa rasa tak cukup hensem dan cantik, cube cari angel yang menarik semasa gambar hangpa diambil..pastu, pastikan hangpa meletakkan gambar yang menyerlahkan penampilan hangpa tu disetiap entry...tips ini memang berkesan jika hangpa mahukan blog hangpa mempunyai follower yang banyak...kerana dari mata, turun ke hati beb...cerita tak best pon, tapi kalo dah jatuh hati, setiap masa nak jenguk blog..lagi best, yang pompuan, mulut kene juih2 kedepan...yang laki, konon2 butang baju dah tertanggal! sure ramai datag serang..

aku sure memang ramai lelaki tak tahan tengok awek rupe gini...
yg badan ketul2 mcmnh seyes buat cik awek sengih sorang2..
 cubelah memenuhi ruangan komen blog lain dengan ayat yang BOOM...kalo sekadar ayat lemah gemalai, tuan punya blog pon endah tak endah je ngan komen hangpa..kalo hangpa bagi ayat yang berapi, pasti dia terbakar...lalu dengan segera dia menghantar segerombolan blogwalking sekaligus trafic anda akan melonjak naekk!

padahal juz cerita pasal beli berger je dah panas hati.. 

kalo nak yang lebih hebat lagi, inilah tip nya... Cik 18 yakin dengan cara mengkondem blog orang sekaligus menghentam cara penulisan, rupa wajah si tuan blog, adelah yang paling mudah menaikkan rating blog hangpa ke tahap yang paling optimum..ohh..ini sudah tidak asing bila mana blog yg dulu sering menjadi kegilaan ramai mengalami saat-saat kejatuhan..
kondem2 gini la masyuk..satu malam jer dah tarik beribu trafik

ahhhh...sume tips lain hilang bila ramai ketuk pintu bilik nak tengok encik arnab...cukuplah 4 tips tuh...



### belom ape2 lagi Cik 18 dah dengar ade orang nak kondem Cik 18...orite...

5 comments:

Encik Tikus said...

kah kah kah gua tak tertarik

hiro said...

haha..anonn.

ztie said...

saya ikhlas mengatakan saya tak reti nak kasi tajuk power2. gambar seksi messi.. badan ketul2 dan komen bunga2... saya cuma nak kata dengan ikhlasnya di sini. saya tak reti sungguh nakmenaikkan trafik. hehehe.. selamat malam

cik 18 said...

en tikus: ade gua kesah??

cik 18 said...

hiro: anonn??? xpaham

zati:saye pon tak reti...hehe..