Kuncu-kuncu Cik 18

Tuesday, March 8, 2011

bila pakwe sangat diperlukan

hye guys..

dah berape ari tak update blog...rase sakai sangat...hidup penuh dengan reaktor, fermenter, separator dan bla bla bla...lagi tak tahan, mengira energy balance dan mass balance utk projek...sangat takde life hokeyy

ha, arini aku nak wat topic tak berapa hangat..disebabkan hari nih, hari perempuan sedunia...

pakwe sangat diperlukan bile:

1)  tengah malam tetibe rase lapar...
"sayang, pelizzz teman baby..baby lapar sangat...nak kejut kawan tak sampai ati.." wekksss..tak payah tengah malam pon takpe..bile2 lapar jer nak bagitau pakwe temankan makan...

2) takde teman nak jalan2
"i dengar SOGO ade sale...jom la teman i...u pon mesti tak suke i gesel2 dengan jejantan lain kan??" heh..sebenarnyer nak suruh pakwe tlg pegangkan beg plastik yg bakal nimbun tuhh..

3) ngah sedihh dan luahan perasaan
"sayang, u tau tak..i dah buat sume yang dia nak...tapi dia buat i macamnih...i sedih sangat dapat kawan macam dia.." heh, remeh temeh punyer sedih pon kalo boleh nak citer...pastu kalo dapat landing atas bahu pakwe pon sodap kan kan??

4) tengah ade banyak cerita
"b, u nak tau...si temah bukan main ngan jantan lain...memang gile la dia tuh..kiri kanan keliling pinggang kot..." pakwe ko tu dah letih dengar...tapi sebab syg, dia pekakkan je telinga..

5) nak something
"papa, kawan mama penah cerita...pakwe dia belikan dia bear besar gile...bestnyewww!" bear je pon..alar, sebenarnyer nak bende lebih dari bear tu kan kan??

6) nak buat suruh kerja
"kite ade esaimen...banyak sangat...esok dah kene pegi site..penat la abang.." cakap jelah ko nak mintak dia watkan esaimen ko...heh!

7) nak pegi mane2..
"i tak suke naik bus..banyak indon...naik lrt pulak jauh...lesen kete takde...sedihnyer b...hurmm" haha...nak mintak dia bawak la tuh...dah sayang, ape je ko nak dia mesti turut...

pesanan cik 18: tak payah couple la...kawen terus...bahaya couple2 nehh

ahhh..penat arr menaip nehh...




### kamal adli mintak tlg aku pasal blog...wah wah wah..jangan jelezz..dah la encemmm

11 comments:

nelly said...

yeah ..berguna ..hehehee

one2paii said...

ok..semua perkara di atas mampu untuk gua berikan..so bila nak kapel..haha
betul2..better kawin dari kapel lama..lagi senang nak kemana,wat ape pun orang xmrah da

cik 18 said...

nelly:

haha..yeke??


one2paii:

lu lamar gua ker?? nge ngeh ngeh..

intan.maisarah said...

nak nak nak nak nak nak kawin
haha
tamau bf

cik 18 said...

sile sile sile kawinnnn

Aujinz said...

Jom kaweeeeennnn...

shafiq ahmad said...

ooo..rupanya selama ini gua tak faham pompoan rupanya

cik 18 said...

aujinz:

jom jom jom...kat mane nak kawen??


shafiq:

paham2 kan laaa..hehe

Bisnes Topup said...

mak oi..kalau tengah malam tu bahayala pulak ajak pakwe teman mkn..kan tak pasal2 berubah niat

Lucu said...

Satu lg, diperlukan tyme nak kwen nanti.. ^_^

:: jula julie :: said...

time yang banyak story tuh x leh blar..
ekekekekek
:)