Kuncu-kuncu Cik 18

Wednesday, March 2, 2011

khas utk perempuan : kenali tubuh badan lelaki

kalo ade interview untuk jadi pengajar pendidikan seks untuk dak-dak sekolah, gua rase, gua mungkin salah seorang calon yang berjaya menempatkan diri...

ini post, memang khas untuk perempuan yang mahu belajar selok-belok tubuh lelaki yang menggiurkan...kalo hang si jantan, tak payah bace pon takper...hang godek sendiri je tubuh badan hang tuh...understand?

okey okey...dah cukup..itu tajuk dan mukadimah yg sangat lari dari ape yg gua nak sentuh...

gua memang open...tapi kadang2, gua ngaku gua penuh dengan sifat kemaluan...lu paham tak ape gua nak cakap???

gua memang sempoi je bace blog yang dok citer pasal part2 tubuh perempuan yang menggiurkan...gua paham...nafsu lelaki yang satu tuh, memang 98% nafsu ke perempuan...gua yakin 95% kalo bagi tayangan bola live pasukan yg feveret dengan perempuan yang bertubuh montok seksi uh lala, memang lelaki pilih perempuan...yg lagi 5% tu gay!..

gua bace, bace jugak...dah follow, tak kan tak bace...bukan main agi dok hepi citer tang atas, tang bawah, tang seksi, tang segala tang arrhh...yang tak tahan tuh, kalo tengok komen, perghh! agi banyak komen dari sang awek...gua paham lu orang memang cool...siap bagi tips nak kenal tang mane yang mudah terangsang agi, tuh yang xleh tahan...

suggestion gua pada pemilik blog, kalo lu rase lu nak buat 100% entry lu nak citer pasal tubuh perempuan, ape kata lu buat blog lucah lu sendiri...lu boleh letak skali video porn, gambar porn baru ngancam! traffic lu yang mencanak naik boleh jadi super canak...lu tukar skali header lu dengan title blog lu...tak yah selindung2...bukan salah pon nak wat blog gini...lu pon hebat dari gua...gua yg perempuan pon tak tau tang mane yang spesel kat tubuh gua..

yang girlie-girlie suke sgt si lelaki neh cerita pasal tubuh korang yang siap bagi tips tu, gua rase, lu patut jadi second, third, fouth author utk blog tuh...aiyo, malu lah skettt! memanglah common sense..tp kalo dok hebat canang super tau G-spot tot tet tot tet, korang tak rase segan ker??? arhh, gua pon takde ayat seswai nak cakap kat lu supaya jaga keaiban lu...lu pikir sendiri la...

gua tak follow dah...gua pon tak berape berkenan nak komen blog camtuh...even blog lu ayat sempoi nak mati pon...otak gua dah penuh sampah sarap...gua tak nak makin kotor..

lagi satu, gua tau ramai yg suka bace blog2 macam lu...dengan cara tu jugak, gua tau lu boleh tarik banyak follower...ikut suka lu la bhaii..dunia internet, dunia tanpa batasan..

err, semalam gua ade discussion ngan grup gua..salah seorangnye lelaki..tapi auww..dan dia ade bagitau tubuh lelaki yang sensitip kat mane..sebab mase tuh, dia cerita pasal ade lelaki gay nak dia..sembang punye sembang, terlepas yg satu nehh..halal la ekkk..

utk yg begitu mengharap nak tau tang mane, gua mintak maaf...gua pon malu nak sebut..


### gua tak open sangat sebenarnyer...

6 comments:

Ayuu said...

menyegankan je kannn. ==' apelahh, berbelog yg salah.

Alexandriana Alia said...

HAHA~

kalau google je tang pempuan, beratur list semua ke arah kelushahan. SEO sangat la tu. lol

Aujinz said...

laaaa... inikan tak segan.. koh koh koh..

chiLleD...!! said...

btol tu cik 18..law entry cenggitu, byk lak pmpuan komen..cm xde rasa malu lnsung..huhu...

Heidi Shafiq said...

aku yg laki ni pun xtaw..

cik 18 said...

haha..gua pon dah ter SEO gak..