Kuncu-kuncu Cik 18

Sunday, December 19, 2010

50 Bloggers Diperlukan II

selamat hari Ahad...

dari dulu nak try join..tapi kadang2 malas nak buat entry...heh!

tapi, hari nih aku nak try join...

aku nak ilmu yang aku dapat dikongsi ramai...

aku nak pengajaran dari pengalaman aku dijadikan iktibar buat semua..

aku nak mencari kawan-kawan yang same perasaannya bila ade blog sendiri...

so, aku harap aku adalah di antara 50 Bloggers Diperlukan II...

untuk maklumat lanjut, boleh klik link atas nih...

aku nak tag 2 orang yang aku rase bagus untuk join 100 penulis nih...(aku tak tau dah join ke tak..so, terjah je la..)

1) bius saraf - kerana dia seoang doktor gigi...dan aku pasti ramai yang mahu info tentang gigi...disamping tu, kita boleh dapat manfaat sikit2 dari dia dengan tanye masalah gigi korang...heh..(aku promote ko nehh..upah scaling gigi free hokey!)

2) touya karuma - aku suke penulisan touya nih sejak dari aku di blog lame...touya is nice...good to have him in 100penulis..kalo dia nak la..

3) aujinz- sebab dia punya lukisan sangat aku admired...dia juga ade blog lain di sini...(updated: dia bagi aku button nih..seyes comellllll!!!)


4) hiro - dalam sinis dan sindir serta lucah, aku suka bila dia selitkan sekali unsur pengajaran...kadg2 mansia nih nak kene cakap biar ganas...baru nak terasa..hiro, mari join naaa....

for the rest yg tak di tag tu, aku mintak maaf..nanti2 aku tambah2...


### thanks to 100 penulis sebab inform bende nih..

6 comments:

Aujinz said...

Apekah 100 penulis ini?
Huhuhuhu.. ape ape pun.. terima kasih cik 18 :D..

sila klik link ni..

tengkiu :D

cik 18 said...

bc link naaa..

welcome!

hiro said...

gua tak layak ke join 100?

cik 18 said...

la, lu nak ker??? orite2..

hiro said...

bukan da xaktif ke 100 ne..admin dia entah kemana. pergi buat haji mngkin.

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!