Kuncu-kuncu Cik 18

Wednesday, December 1, 2010

rahsia besar cik 18

ramai yang bertanyakan siapa cik 18 yang sebenarnyer...

kalo blogger-blogger yang rapat di blog lame, maybe tau siapa cik 18 nehh...

kali nih punye blog biarlah agak misteri sket....penat nak layan kerenah pak cik mak cik yang bizi sangat nak tau cik 18 nih menjoyah pasal ape...bajet dorang fofular la aku nak citer panjang lebar pasal korang kat sini.. demmm..

dah arr..banyak plak membebel...nih rahsia cik 18 yang en. daouz nak tahu sangat...


1. apa benda paling penting dalam hidup anda? 
family...it's enough..   
2. benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
 
air kotak teh kundur dari MArigold berharga RM1.20

  
3. dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
tempat di rumah no 71..tema mesti purple islamik.

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?

bercinta tak..jatuh cinta iye...
5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
sape la nak cinta separuh-separuh


6. novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
cinta sampai ke syurga..

7. antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
kalo bab duit, mesra ngan abah..kalo bab perasaan, mesra ngan mama..   

8. namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
arwah tok wan

9. adakah korang basuh baju korang sendiri?
mesin basuh tolong..gua malas sental guna berus
10. di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
mekah..

11. pilih salah satu, peluk atau cium?
nak peluk kuat-kuat...  

12.beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?

dia nak memaksimumkn input
meminimakn tekanan dan meneutralkn emosi

13. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?  

takde..gua random jer..
 
14.  5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ? 
blogger yang namanya bermula dengan huruf A..

5 comments:

one2paii said...

nasib namo gua buhkan bermula dari A..haha..selamat den..selamat..haha

cik 18 said...

okeylah...jap agi gua letak name yg mule dengan huruf A dan O..amacam...

Aujinz said...

nasib baik nama aku bukan mula huruf A...


lalalalllalala

cik 18 said...

Aujins, nama ko dah start dari A ekkk..

jangan gedikk..jawab sekarang!!

anakmuo said...

memandangkan aku kekeringan idea, dengan rela ati aku nak jawab tag ni..tp bukan ari ni