Kuncu-kuncu Cik 18

Monday, December 20, 2010

tak mintak balas pon...

weh korang..

kalo dah ade orang buat baik kat korang, ingat2 la sket..

bukan mintak korang balas sejuta dolar US pon..

apetah lagi BMW 7 series..

even tak rapat ke, rapat ke dengan orang yang dah berbudi tu, pandai-pandaila tunjuk kita neh berbahasa...

jangan sampai orang kata kacang lupakan kulit..

bile senang bukan main korang nak rapat...

bila orang tu susah, punyelah korang menyorok tak nak bagi nampak..

korang pon akan marah kalo orang sikit pon tak hargai jasa korang even korang tak mintak orang tu balas..

juz bear in mind..

korang tolong orang, 10 kali orang nak tolong korang...

korang senyum ngan orang, 10 kali orang nak senyum kat korang...

korang hargai jasa orang, 10 kali orang akan hargai jasa korang..

apedehal 10 kali je..nape tak 100?? ikut suka aku daaaa..




### cik 18 tau...ni mesti sebab tak nak bayar balik duit cik 18 sampai cik 18 kene sound ngan lawyer..its ok kalo tak nak bayar..cik 18 pn guna duit abah...tapi kalo ye pon, tanye2la kondisi cik 18..tak payahlah lari2 sampai semua orang perasan.. penat nak jawab soalan wartawan..(ahh..bebel plak)

2 comments:

hiro said...

nak rasa pelukan 10 darjah selsium gua? haha

cik 18 said...

gua tak perlu...gua rase, lu bagi jelah kat baby yg xde mak bapak tuhh..diorg lagi perlukan pelukan 10 darjah selsium lu..haha