Kuncu-kuncu Cik 18

Sunday, February 6, 2011

contest 1- contest kaMi pose Comey...


contest pertama aku join...sebab hadiah dia best...i phone tu...heh!

syarat2 telah aku patuhi..

  1. dah follow...sebab senang nak tahu update terkini...
  2. dah siap entry pown...segala link2 sudah dilinkkan...
  3. gambar pon dah ade bawah nun...ye, dengan member2 aku..
  4. kenape join contest nih, sebab aku rase hadiah dia masyuk...kalo ade rezeki, menang la..ye dak??
  5. tag 4 orang...aujinz, nerves, syaira dan tikus mando
dan gambar yang aku pertaruhkan adelah......


gambar nih mase  course aku punye family day...gambar tu benar2 candid...dan aku rase comel sebab kitorang tak sempat nak bergaya betul2...

sape nak main teka2 siapa cik 18, bolehlah start meneka dari sekarang...kui kui kui...

sile wish supaya aku menang ekk..haha

thanks la yang ajak join contest atau tag sebelum2 neh...kene ade mud bersenang-lenang baru dapat buat...


### asyik salah taip contest...conets lak jadinyer...ntah paper..

8 comments:

nelly said...

gud luck .

nerves said...

haha...memang takla gua nak join kontes mmacam ni...lala~

p/s apepasal kaler hijau..haha

cik 18 said...

gua dah tau...saje gua tag..

p/s, ape yg wana hijau?

TeAqArH said...

gudluck 4 ur contest...

Syaira Kayy said...

hahah, xfhm la lau nk join contest ni. gambo psing tu kena b'ramai2 ke?? (aiyo lmbt btl sy bls)

Syaira Kayy said...

ohh da fhm, kena ramai2 la kn dah nama kontest tu pom "KAMI pose comel" hahaha KAMI

TIKUS MANDO said...

aku tak ada gambar comel. tapi gambar bengis banyakla. macam mana?

amny.. said...

thnx join..:D

best of luck k..;DD

folo sini..