Kuncu-kuncu Cik 18

Friday, February 18, 2011

minyak pelincir...hehe

malam tadi sape yang dah kawen sonok arrhh ek??? kalo yang belum kawen, dok bajet2 nak dapat sunat berjimak tuh, terus dapat neraka nanti youuuuuu!

yang kawen tuh, minyak pelincir ape korang guna youu??? ke takde pelincir-pelincir??? hekhek...

dah dah...betulkan mindset balik...minyak pelincir yang aku maksudkan bukan tuh...tapi kedai mamak...


sape suka makan kedai mamak??? kedai mamak mane paling best?? ade kawan aku tuh, siap kamceng ngan mamak...dia datang je terus mamak tuh tau dia nak makan ape...siap kasi sedap2, kaw2 punye teh tarik...roti canai pon garing2 seyhh...kau ade???

ade pulak orang yang tak suka makan kedai mamak....kotor katanya...entah mamak betul ke india bukan kita tau...siap ade yang cakap, roti canai ngan mee goreng mamak sedap bukan sebab kicap ke, sayur ke, mee ke...tapi sebab peluh yang menitik mase dia masak tuh....euwww! gila geli..

tapi aku takdelah tak boleh nak makan mamak..so far, kedai mamak yang ade kat rumah aku due-due mamak muslim...memang aku selalu pegi pon...abah ngan mama selalu je bawak...

bagi yang suka makan kedai mamak, korang ade perasan tak, lepas balik dari mamak jer, mesti rase nak berak....betul tak betul tak??

adik beradik aku mesti camtuh..kalo kitorang nak jalan jauh, memang tak sarapan kat kedai mamak arr...takut nanti tengah jalan sibuk arr nak cari shel ke petronas ke...


kirenye, kalo penyakit tak boleh berak aku datang, aku mesti suruh adik aku beli teh tarik mamak ke, roti canai ke...hehehe..confirm2 duduk dalam tandas jer..haha..

betul2 minyak pelincir la...baru tulis kedai mamak dalam blog dah rase nak berak...chow dulu arr..nature call...haha..

7 comments:

faiz said...

ayam goreng mamak memang terbaik..

miss fatihah said...

dlu xske mamak.skg blaja makan mamak sket2..hek

cik 18 said...

haha..bestkanmakan kat mamak..

Aujinz said...

mukadimah tue dah buat aku pikir ke lain.. koh koh koh

Aujinz said...

Aku ok jer.. menten jer.. muahahahhahaa

alice said...

pas mkn nk berak..xnk la mkn..hehe..jom join contest http://alicebaby89.blogspot.com/2011/02/segmen-senyum-xnmpak-gigi.html

Aku Skema said...

kedai mamak x best..kedai mama di rumah mmg best..haha