Kuncu-kuncu Cik 18

Saturday, February 12, 2011

edisi valentine lagi 2 hari

"ermmm...peluk lagi...peluk lagi"
"rapat lagi la...mane nak rase jauh2 camtuh..."
"brek bang!! brek mengejut agi..."
"uishh! sedap sungguh ne kalo aku jadi laki tuh..."
"huh, tonggek seyh.."

aku perasan dua orang kawan lelaki aku kat depan kete nih dok bincang2 sambil gelak....pastu dok uhh ehhh, ermmm, uishh..ntah benda agi....

dari mata aku dok melihat langit ciptaan Allah yang sungguh indah dipetang hari, terus aku pon ikot usha ape yg dorang dok pandang.....

gambar yang betul2 xde..google pon macam sush 
plak nak cari perempuan tudung naik motor..pffhhhh!

nahhh....free-free je jadi santapan orang ramai...

aku yang perempuan nih malu sungguh...tapi bila aku cakap kat kawan2 laki aku neh, tau tak ape dorang cakap??

"dah dia sendiri tak malu nak peluk2 laki lain depan orang ramai, asal ko nak malu plak??"

erkk!! uishh.aisehhhh...

dulu, pernah aku penah ade skandal...dia cerita kat aku yang sorang budak kelas dia nak tumpang naik motor...

"u bagi ker perempuan tu naik??"
"la, dia dah beria-ia nak tumpang...I serba salah la tak kasi..."
"perempuan tu free hair ke?? apesal dia tak malu sungguh?"
"pakai tudung...tapi jenis selamba.."
"u bawa dia pegi mane??"
"mase tu I dengan kawan2 I nak g pantai..motor lain penuh...semua bawa awek masing2..I je yang x..so I bawak jelah dia..."
"ade adegan ape2 tak?"
"I adelah terbrek tibe2..tapi betul2 tak sengaja..sebab ade lobang..I nak elak...tapi perempuan tu cakap i saje2 nak rase breast dia...pastu suka2 hati dia peluk I..."
"huishh...disgusting!"

see, kadang2, perempuan pon tak malu dok berperangai cenggitu...

even dengan kawan sekalipon aku takkan izinkan diri aku naik motor dengan lelaki...harap2 Allah mudahkan urusan aku..

dan aku penah chat dengan seorang lelaki pasal naik2 motor neh...dia memang ngaku dia suka bawa motor bila dengan awek supaya dia dapat rasa perempuan punyer...kalo naik kereta mane nak dapat peluk-peluk, rapat2 dan sentuh-bersentuhan macam naik motor...

dan aku memang sangat rase annoying bila lihat perempuan dok bertenggek atas motor dengan pakwe...kita boleh tengok la perempuan tu dah kawen ke belum even atas motor...gaya pakwe makwe atas motor sume orang boleh agak...betul tak???

so pada yang ada pakwe kat luar sana tuh, tolonglah malu sikit dengan semua orang...yang paling berhak korang malu tuh hah, Allah...ape beza korang pakai tudung ke tak pakai tudeng ke tapi naik motor peluk-peluk??? kerana sikap korang nih la kadang2, mak bapak yang dipersalahkan...dikatakan tak pandai jaga anak...padahal, korang dah besar, dah boleh fikir buruk baik...kalo rase kesiankan mak bapak, janganlah buat benda tak senonoh..

baik mane pon lelaki, benda free depan mata takkan tolak..apetah lagi nikmat rase barang2 korang tuh...syaitan pon dok asyik pujuk2...yang baik pon leh jadi haru...

tambah2 nak valentine nih...takut2,  bulan 11 nanti ramai pulak mayat baby dalam tandas, dekat surau dan tong sampah...Nauzubillah...

saya ikot kempen tak sambut valentine...

### BODOH untuk perempuan bertudung yang selamba naik motor dengan pakwe...ini definisi aku buat mereka..

8 comments:

shena erfan said...

setuju dengan yg perempuan bertudung naik motor tuu. macam apa je. wee

Scya LollitA said...

huh, alahh , sy naek dgn abah sy )):

Scya LollitA said...

huh, alahh , sy naek dgn abah sy )):

nerves said...

melekap...macam pacat kat kaki..
=p

Ungu said...

cis.
cube naek basikal.

kalau ada yang nak bonceng kat belakang, bagi dia duduk atas roda.
lebih sihat begitu.

TIKUS MANDO said...

aku rasa pembonceng perlu pakai tali pinggang kaledar. kuat kuasakan!

cik 18 said...

mando oi, cube reka skit motosikal bertali pinggang keledar..

TIKUS MANDO said...

bertali leher pun boleh. tak ada hal lah!