Kuncu-kuncu Cik 18

Monday, February 28, 2011

jadi cikgu, anak bijak

cuba cakap ngan aku, sape yang tak nak anak dia bijak?? ce cakap ce cakap...

mostly kwan2 aku yang pandai-pandai kalo aku tanye mak bapak keje pe, 95% adelah cikgu...kalo tak cikgu, pensyarah...

ce citer ce citer ngan aku ape kes kalo jadi anak cikgu je pandai??

ke sebab mereka akan bertungkus-lumus mengajar anak mereka sebab mereka adalah guru??

ke sebab malu kalo geguru lain akan tau result buruk anak mereka, lalu mereka bagi hint dalam exam??


hehe, mak aku dlu penah jadi cikgu...agak2, aku pandai ker?? teka sendirik la er...kui kui kui...


### seyesly byk keje..cume tak tau nak buat yg mane dlu..

3 comments:

hiro said...

hehe...rilek-rilek.

Aujinz said...

hahahhahaha.. nie mesti pandai nie..

i am S!L4H.. said...

wahhh. pndai la ni. pandai wat entry cmni. hakhak
tp btol la tu. heee