Kuncu-kuncu Cik 18

Wednesday, November 10, 2010

azam hari ini

caiiiitttttttttttttttttttt!!!!...

oleh kerana aku tersalah taip nama subjek dalam facebook, sume dah ajak aku menari..apehal???

hubungan etnik jadi etnik kreatif...seyes aku tak pasan...

yang penting azam aku harini bukan nak menari...

aku nak hafal segala sejarah2 lampau dalam hubungan etnik nih...

macam bese kene pgi library walaupon jauh!

duduk depan laptop memang camnih arr...hadap korang..

azam aku juga, dapat tenung sorang dua mamat ensem ciptaan Ilahi...

sukahatilah nak kata aku gatal ke hape...

dah mak aku pon soh cari pasangan cepat2...

mak dah kasi green light, aku jalan aje...


so, wish me dapat hafal  plus dapat sorang dua mamat  ganteng....


### cik 18 out of control beberape hari nih..hormon gatal berlaki menjelma...

1 comment:

Dark Half said...

huhu...out of control??
takpe cik 18, man-man.sampai la jodoh x lama lagi.ke dah ada calon