Kuncu-kuncu Cik 18

Monday, November 1, 2010

Fasha Sendat dah nak Kawin Hujng bulan November nehh..

kalo bab artis bercinta, memang hot la...mula-mula bila dihidu wartawan, sebok tak nak ngaku...no comment la, kawan jela, ntah pape la lagilahhh...

bile dah bercinta, masuk bab kawin plak...beselah....nak kawin kalo artis nih kene grand2...mase tuh la berbaik ngan mak andam, pak andam, pak pelamin, mak pelamin, mak baju, ayah baju sebab nak sponsor....kawin kene berpuluh ribu maharnyer..baru nampak darjat artis tuh tinggi sikit...tak gitew??

lepas kawin, mulalah dengar citer nak cerai-berai plak...kawen mahal2, tapi hidup bersame sekejap jer...tak rugi ke duit-duit yang dikeluarkan tu??? memanglah sape yang tak nak hari bahagia tuh buat besar2, indah2...tapi berpada2lah...dah gaduh2 tuh, sume pekung didada kuar...duit hantaran xabes bayar, sebok berlakon lupe suami la..macam-macam la..

sebenaryer, Cik 18 bukan nak citer pasal fasha sendat ke,  Lisa surirumah ker...tapi Cik 18 cuma nak cerita pasal KalKulator Cik 18 yang dah hilang nih...

huwaaaa..nak exam nihla dia nak hilang...arghhh..tak tau kat mane pegi...ntah dia ade kaki kott...

Cik 18 punyer kalkulator macam atas nihh...seyes kalkulator neh best....tolonglah...nak kalkulator nehh balik...duit ilek pochi...mampuih la nak exam kalkulator xde...nak congak pakai ape...

tak nak kalkulator macam nih....dah terbiasa ngan function calculator power di atas...


### sape ade lebih calculator, meh bagi Cik 18 pinjam...

2 comments:

Dark Half said...

time study dulu, aku pakai cakculator yg no.2 tu. tp mmg betol la, kl dah terbiasa dgn function yg selalu kita guna, nak guna version lain rasa slow sket

Sharinginfoz said...

alamak kesiannya so dah jumpa ke untuk exam ni