Kuncu-kuncu Cik 18

Wednesday, November 24, 2010

kalo macam nih, cik 18 pon tak sanggup nak pakai..

aku tak malu nak cerita pasal nih...maaf wahai lelaki yang membace...
dulu zaman mule-mule kene, jenama nih je aku kenal..

pastu ade kawan kat asrama kenalkan yang nih plak...namun, aku tak suke...ade gel...susah nak basuh..


pastu kawan kata, yang nih pon besh..try la jugak....tapi macam kurang berkenan..


pastu kawan kata yang nih lagi ok...setelah mentry, rasenyer ini paling sesuai...


tapi biler tengok iklan pasal jename nih kat tv, nak try arr gak..lepas try, rase suke lak...sebab dia panjang dan ade wing yang beshhh...


sekarang dah bese dengan jename libresse dan kotex..due2 senang basuh dan senang guna..yang penting kene ade wing sebab takdelah senang bocor...

walaupon nampak geli dan tak patut untuk dicerita, tapi bende nih tetap penting utk setiap kaum wanita...mesti kene pakai setiap bulan...

dan bagi wanita yang memakainya, kebersihan kene jaga...jangan pakai sampai lebih 12 jam...bakteria dari darah yang kotor akan merebak..tukarlah 3 kali sehari lebih kurang...lagipun, bau darah pon bukan wangi pon..


tapi kan.......kalo beli pad yang nih, sah-sah aku pon tak pakai...sayang.....

 
ni adelah limited edition dari kotex...

cantik sangat nak pakai...memang wat koleksi dalam frame kot.errr..idaklah...cukuplah dalam kotak kasut.. macam simpan surat-surat cinta yang lame tuhhhhh...corak pertama paling comel dan cute!


### okey, cik 18 takde keje sampai leh search pasal bende nih..hahaha...new things for guys kot...

7 comments:

Sumijelly said...

hahaha,....memang sayang nak pakai...
tp bila dah pakai kene buang gak kan?? hahaha


http://sumijelly.com

iamnerves said...

errkkk...terbaca..

k.abaikan -_-''

Encik Tikus said...

pakai lampin lagi senang

cik 18 said...

sumijely: memang ponnn...

dah la cantekk...xsanggup nak bagi kotor..

cik 18 said...

neves:

takper..latihan untuk bakal isteri..
hahahaha


tikus:

lampin sesuai utk baby saja...loll

Aujinz said...

alaaa.. terbaca plakk..

lalalalllala...

cik 18 said...

xpe2...memang open table daa