Kuncu-kuncu Cik 18

Friday, January 21, 2011

aku ada pakwe, kau takde, baik senyap!

salam hari jumaat..banyak2lah kita berzikir dan berselawat untuk Nabi kita...semoga syafaat beliau milik kita..amin..

perasan tak kat facebook ade ramai jer yang suka cerita betapa bestnyer pakwe dia...

"hari ni Z bawak aku pegi jalan2...bestnyer..I love u Z"
"ayang bagi cincin hadiah hari jadi..sayang ayang..dialah lelaki awal dan akhir"
"tiada lelaki sebaik papa...mish u so much and i cant live without u papa"
"siang malam terbayang-bayang...fikiran melayang-layang...semua untukmu sayang..."

caiitttt...pooodahhh..kau ingat kau sorang ade pakwe..haah...ko jelah ade laki..aku kan tak laku...heh!

wut the fish if u said 'this is my facebook..so, it's up to me la wateva pon'...camon beb..you are totally lost when u r in love...

heit..budak kecik pon dah pandai bercinta kan sekarang??

as i said in my previous post, IQ rendah mase bercinta...do you think you can give a best shot when you have to think about your partner every time, every minute, every second?? do you think you can beat others when you must tell your partner what ever you do?? can you think wisely when it is just your partner in your mind?? WAKE BABY!!

i had a boyfriend before and I know what can I do and dont..dont give me ur 1000 reason...

what the hell with "dia yang bagi aku semangat nak belajar.." or "dia yang jadikan aku baik seperti ari ni..."
i don't ever care!!..

takpayah la nak bangga-banggakan sangat dengan pakwe yang kau ada...dia belom tentu lagi nak jadikan kau isteri dia.. apetah lagi dengan perangai kalo dapat isteri 4 baru selamat...

cube tengok status lelaki..ade ke nak banggakan sangat pasal awek dorang?? takdelah...dorang sempoi2 aje..lainlah yang baru pertama kali ade awek..teruja tu lebih sket...

sebelum kawen, bolehlah nak bagi itu ini..dah kawen, baru tau betapa susah nak jaga cinta tuh..macam bapak si marri yah dalam marri to marry cakap, it is easy to find love but it's really hard to maintain the love..

kalo iyerpon ade pakwe, tak perlu nak puja banyak2...dia bukan Tuhan..untuk pakwe, semua boleh, semua sanggup buat walaupon tak disuruh..tapi kalo bab Tuhan suruh, bukan main lagi liat ketegak nak buat...





#### jumpe mak cik cleaner kat lif..cubalah bayangkan percakapan ni dalam loghat indon yer..
"mau ke kelas ya dik??"
"taklah..nak keluar kejap"
"dengan abang ke kawan?"
"dengan kawan jer.."
"alar, dengan abng la tu.."
"akak carikanlah saya abg.."
"takper2..belajar bagi habes dulu...tapi kalo abang untuk dimain-main tak ape...sekali sekala..."
errkk!!

8 comments:

Aujinz said...

hahahahhha.. tau takpe..

kengkadang nak jer aku sound kan.. plisss laaa.. get a roomm..
koh koh.. tapi memandangkan ade yang cepat melenting aku tahan jer laa jari nak menaip..hormat kawan kannnn..

makcik cleaner tu tak bleh blah.. mesti ada bakat jadi player dulu.. koh koh koh

Amira Naddia said...

haha..weh, ade aa laki yg bangge sgt awek die. adeh..ngeri kot lau bce status fb die. hehe...
kimslm acik cleaner tebaek!!

cik 18 said...

aujinz:

haha..pliz..aku rase mark zuberger perlu buat satu room utk org yang couple nehh.

cik 18 said...

amira:

keji sungguh..haha..xsukenyer tgk status laki macamtuh...

Nia Bebeh said...

tak de maknenye boyfriend bg semangat nak belajar.

cik 18 said...

nia:

yeah..sokong 100%!!! nia, ur da best!

JuJie said...

tak perlu nk gebang lebih2 sgt klo ade pakwe pon.. baik cemane pon belom tentu jadi suami nnti.. sendiri2 sudah ler..huhu

Nobita Sensei said...

gua setuju 101% entri terbaru ni dan gua setuju 102% yang laki memang jarang buat status macam tu.