Kuncu-kuncu Cik 18

Tuesday, January 4, 2011

cinta boleh buat IQ rendah..

selamat siang...(sape yang bace malam, selamat malam hendaknyerrr...)

jangan arr marah...ini betul2 statement yang diiktiraf...


tyme bercinta, sume rase manis...ibarat kentut busuk macam taik cirit pon tetap bau Be Delicious by DKNY...

mase bercinta nih jugak, mata jadi buta...jerawat batu besar ibu jari pon macam bunga yang tumbuh kat muka...

bila bercinta, ape saje sanggup dikorbankan..lautan api sanggup ku renangi...ececehhh!! adeke lautan api?? api neraka kot..

tang tang bercinta nih jugak, telinga jadi pekak...

bila dah suka, sume nampak cantik, nampak baik, nampak bergaya, nampak sopan, nampak segala nampak laaa...

mase tuh, ape je cakap pasangan sume betul...orang lain nasihat baik-baik, sume masuk telinga kiri, kuar telinga kanan..

wahai adik-adik, kakak-kakak, abang-abang, mak cik pakcik, atok nenek...cinta itu memang indah...cinta itu perasaan yang sukar digambarkan, chewah!.. cinta itu juga buat yang layu subur kembali, yang patah bersambung semula, yang suram kembali ceria...

tapi, jaga-jaga dengan cinta...cinta itu mampu membunuh...cinta itu mampu membinasakan..cinta itu mampu melenyapkan...

jangan kerana cinta, gadai maruah, gadai tanah, gadai keluarga...

bagi yang dibangku persekolahan, tak payahlah bercinta...cinta mase sekolah nih la yang paling bahaya...fikiran belum matang...pengetahuan pon belom cukup luas...

yang pasti, cinta Allah cinta sejati...cinta Allah cinta hakiki..


### bosan bile tengok banyak sangat blog citer pasal dia kuar ngan awek dia, dia kuar ngan pakwe dia, belikan itu ini utk pasangannya,candle light dinner bagai, gambar peluk2 cium2 dengan pasangan...aduhai...memang pangkah terus laaa

4 comments:

one2paii said...

erk..adakah benar cinta ituh leh wat sebegituh ghupe?gua rasa la kan..iq makin meningkat bila bercinta..sebabnya semua benda nak dicube..hisshhh

cik 18 said...

iq meningkat utk cube bende2 xsenonoh watper..

Tuan-Belog said...

hehe...rsenye xbtol kot....

cik kumbang said...

yup setuju seratus percent -cik kumbang-